Tuesday, July 19, 2011

RObotzi si Creative Monkeyz

De mai putin de un an, pe internet s-au facut cunoscuti cei de la Creative Mokeyz prin ai lor "RObotzi" (ei poate existau de mai inainte). O miscare excelenta de a te face remarcat. Personal nu m-a impresionat serialul, nu este genul meu de umor (eu sunt mai oltean) plus ca au devenit mai obsceni/scarbosi odata cu vremea. In scurt timp au creat ceva popular si sunt sigur ca au avut suficiente episoade "sponsorizate". Un exemplu de urmat (nu de copiat- am vazut deoadata multe miscari asemanatoare).

Dar mai important decat "RObotzi" mi se par tutorialele pe care  le prezinta. Fara niciun cost, oricine poate avea parte de o initiere in Adobe Photoshop si Premier si chiar si audio, desi si nu sunt sigur ca sunt chiar atat de populare software-urile pe care le folosesc ei (dar le pot transforma). O mare nota de 10 pentru asta. De asemenea, au si categoria de teoretice, poate cea mai uitla dintre ele. Recomand.


Asta vine in ajutorul tuturor. Si oamenii sunt multumiti ca dobandesc o "meserie", si firmele mari sunt incantate (ca si in cazul pirateriei) ca nu mai trebuie sa investeasca in pregatirea angajatilor.


Din Cluj, incontestabil orasul nr2 al Romaniei; sub alt nume s-au ocupat si de cateva materiale HipHop. O alta brigada de ardeleni ce au pus mana pe Romania. Bine asa!