Wednesday, August 10, 2011

Film- Super 8

J.J. Abrams did it again. Sunt fan. Urmaresc si LOST (sunt udneva pe la sezonul 3, nu e nicio graba nu?).   Dar marturisesc, nu stiam nimic despre filmul asta si am mers doar pe premisa regizorului. Si nu am fost dezamagit, dupa cum am citit ulterior comentarii pe diferite site-uri. Umor, actiune, suspans, fantasy si pasiune. M-a introdus in actiune asa rapid incat tarziu mi-a picat fisa ca actiunea nu se petrece in zilele noastre, ci candva pe la sfarsitul anilor '80.

Un grup de copii incearca sa faca un film pentru a participa la un festival iar in timpul filmarilor sunt martorii unui eveniment marcant. Totusi decid sa tina secret detaliile relevante si-si continua atat filmarile cat si investigatiile separat. In paralel, fiecare cu probleme sale. Filmul incepe chiar sumbru, cu inmormantarea mamei unuia dintre copii, responsabil de aceasta fiind tatal altui personaj ce nu se dusese la munca in ziua respectiva pentru ca bause prea mult, locul fiindu-i suplinit de mama ulterior decedata in urma unui accident.

Producatorul filmului fiind Steven Spielberg, gasim elemente cunoscute pe care le consider ca un plus pentru ansamblu. Recomand vizionarea.